Welke sim only past bij mij?

De aanschaf van het juiste sim only abonnement is aardig ingewikkeld. Het verbruik van data is voor elke persoon anders. Hierdoor is het moeilijk aan te wijzen wie nu echt de juiste aanbieder is. Toch zullen we in dit artikel de punten bespreken waar je rekening mee moet houden bij het afsluiten van je abonnement.

Belminuten

De mobiel is oorspronkelijk ontwikkeld om de vaste telefoon te vervangen. Met de eerste mobieltjes kon dan ook enkel gebeld worden en voor de meeste mensen is dit nog de belangrijkste reden een mobiel op zak te hebben. Het is belangrijk een indicatie te maken van de benodigde belminuten. Het aantal belminuten is bij ieder sim only abonnement verschillend.

SMS

Het verzenden van berichten was de tweede mogelijkheid op mobiele telefoons. In de tijd dat er nog geen whatsapp en andere applicaties via internet beschikbaar waren was sms’en de enige manier om berichten te verzenden. Inmiddels wordt het gebruik van SMS steeds minder populair, dus in veel abonnementen staan elke SMS gelijk aan één belminuut. Het is wel belangrijk hier rekening mee te houden.

Databundel

Voor velen zal voornamelijk het aantal MB’s binnen het abonnement van belang zijn. Zonder databundel kan buiten wifi om geen gebruik worden gemaakt van internet en vele applicaties. Het formaat van de gekozen databundel hangt af van het gebruik van internet. Diensten die video’s en muziek streamen zullen erg veel internet verbruiken. Houdt hier rekening mee bij het kiezen van de juiste sim only.

Prijs

Wanneer je het gemiddelde gebruik van bovenstaande factoren hebt ingeschat kan je de prijzen van verschillende providers gaan vergelijken. Tegenwoordig zijn hiervoor erg handige tools beschikbaar. Zo kan je altijd de goedkoopste sim only vinden en hoef je er niet aan te twijfelen dat je de perfecte sim only hebt aangeschaft!

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+