Sim Only Aanbiedingen

Opzoek naar een Sim Only actie? Wij hebben uiteraard de goedkoopste sim only abonnement voor u gevonden. Daarbij kunt u op onze website goedkoop sim only abonnementen vergelijken en ontdekt u automatisch het abonnement dat bij u past tegen de laagste prijs. Bekijk hoeveel u op het huidige moment verbruikt en ga er een heel klein beetje boven zitten! Heeft u geen idee? Het meest gekochte abonnement heeft tegenwoordig 100 belminuten, 100 SMSjes en 1000 MB internet.

Sim Only vergelijken

Onbeperkt Bellen, SMSen en Internet voor € 14,95

Bij Robin Mobile ontvangt u voor slechts € 14,95 een maandelijks opzegbaar sim only abonnement met onbeperkt internet, bellen en SMSen. Vergelijk direct de abonnementen via onze handige vergelijker en ontdek hoe goedkoop bellen met Robin Mobile via het betrouwbare KPN Netwerk. Bekijk ook de onderstaande voordelen en stap direct over!

  • Echt onbeperkt internet, SMSen en Bellen.
  • Gratis overstappen met behoud van je eigen mobiele nummer.
  • Gratis 100MB voor internetten in het buitenland binnen de EU.
  • Gratis 100 belminuten in het buitenland binnen de EU.
  • Gratis 100 SMSjes in he buitenland binnen de EU.
  • Geen aansluitkosten of contract waar je lange tijd aan vastzit.
  • U bent helemaal voorzien met deze alles-in-1 oplossing.
  • Betrouwbaar KPN Netwerk.
  • Gratis Robin Mobile app voor uw toestel.

Beste Sim Only abonnement voor kinderen

Opzoek naar het juiste sim only abonnement voor uw kind? Met kinderen kunnen de abonnementskosten vaak hoog oplopen, omdat zij zich vaak niet bewust zijn van het dataverbruik of de kosten. Als ouder duidelijke afspraken maken en een plafond instellen kan dan de oplossing zijn. Daarbij is het bij een aantal providers mogelijk om een plafond in te stellen, maar er in noodgevallen altijd nog kan worden gebeld naar ouders (gekozen nummers). Ook zijn er aanbieders, waarbij de snelheid kan worden afgeknepen bij het behalen van het plafond. Zo kunnen berichten nog wel worden verzonden, maar is het niet meer mogelijk om video's, muziek of andere media te downloaden.

Lees meer: Beste Sim Only abonnement voor kinderen

Goedkoop Sim Only voor kinderen

Opzoek naar goedkoop sim only voor kinderen? Wij hebben het ideale abonnement voor kinderen voor u gevonden! Bij Robin Mobile ontvangt u bij een sim only abonnement onbeperkt bellen, SMSen en internet voor slechts € 14,95! Dit is ideaal voor kinderen, omdat ze hiermee niet over hun bundel heengaan. Bij Robin Mobile zijn alle abonnementen onbeperkt en is enkel de internet snelheid verschillend en is daarmee een pionier op de telecommarkt. Sluit u aan bij deze fantastische provider die gebruik maakt van het KPN 3g en 4g netwerk, waardoor u altijd en overal uw kind(eren) kunt bereiken.

Lees meer: Goedkoop Sim Only voor kinderen

Goedkoop sim only met onbeperkt internet

Wilt u een goedkoop sim only abonnement en toch onbeperkt internetten? Dat kan! Wanneer u in onze handige vergellijker het aantal belminuten helemaal naar rechts schuift kom u enkel abonnementen met onbeperkt internet en overige aanbiedingen tegen. U zult zien dat u bij KPN voor € 14,95 een goedkoop sim only abonnement met onbeperkt internet bestelt en tegelijkertijd profiteert van het meest betrouwbare netwerk van Nederland.

Sim Only Vergelijken

Sim Only + Onbeperkt internet bij KPN

Voor € 14,95 bestelt u bij KPN een maandelijks opzegbaar sim only abonnement met onbeperkt internet. Op deze manier bespaart u aanzienlijk op de kosten en heeft u altijd en overal internet, aangezien KPN een landelijke 4-G verbinding biedt en het meest betrouwbare netwerk van Nederland is. Houdt er wel rekening mee dat dit abonnement loopt via Robin Mobile (een betrouwbare aanbieder) en u eenmalig € 9,95 aansluitkosten + simkaart betaald. Uw eerste betaling komt daarom uit op € 24,90.

KPN Netwerk

Lees meer: Goedkoop sim only met onbeperkt internet

Telfort aanbiedingen

Profiteer van een telecom aanbieding van Telfort! Hiermee bespaart u vaak tientallen euro's! Een overzicht van de laatste Telfort aanbiedingen vindt u uiteraard op goedkoop sim only. Wilt u ook op de hoogte worden gebracht van de laatste Sim Only acties? Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief of Like ons op Facebook!

Telfort

Lees meer: Telfort aanbiedingen

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+