Deze pagina is bestemt voor het laatste Telecom nieuws m.b.t. mobieltjes, netwerken, ontwikkelingen en gadgets.

Energieleverancier Eneco wordt mogelijk Sim Only aanbieder

Energieleverancier bekijkt de mogelijkheden om Sim Only aanbieder te worden. Het idee komt voort uit een Europese aanbesteding die zij hebben gewonnen, waarbij er naar verwachting 150000 slimme hittemeters worden voorzien van een Sim Only kaart. Het bedrijf kijkt vervolgens naar de mogelijkheden om de dienst door te pakken naar de consument met bel, sms en data mogelijkheden, waarbij Eneco enkel als merknaam fungeert en een aanbieder de levering en verbinding levert.

Lees meer: Energieleverancier Eneco wordt mogelijk Sim Only aanbieder

Besparen door over te stappen

Nederlanders stappen massaal over naar kleinere, maar betrouwbare providers als Ben, Hollands Nieuwe, Simpel, Youfone en Lebara. De verbindingsproblemen van vroeger zijn met de landelijke dekking van alle providers verleden tijd, waardoor teveel betalen bij de duurdere aanbieders onnodige kosten oplevert. Vergelijken van Sim only abonnementen levert gemiddeld € 6 per maand op en vaak zelfs nog ruimere verbruiksmogelijkheden als extra data, belminuten of SMSjes.

Lees meer: Besparen door over te stappen

T-Mobile start prijzenoorlog met mobiel abonnement met onbeperkt internet

T-Mobile introduceert een nieuw onbeperkt internet abonnement waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms'en én internet binnen Nederland en de Europese Unie. Hiermee start T- Mobile volgens vergelijkingssite Simonlyvergelijken een absolute prijzenoorlog die direct interessant is voor ruim 1 miljoen Nederlanders die grote behoefte hebben aan een mobiel- of sim only abonnement met onbeperkt internet. Concurrenten zullen dan ook moeten reageren om te voorkomen dat T-Mobile deze klanten direct kan strikken met dit abonnement voor 35 euro per maand. Zeker klanten die zich ook regelmatig in het buitenland bevinden zijn geïnteresseerd in het abonnement, aangezien je onbeperkt kunt internetten in de gehele EU.

Sim Only nieuws

Lees meer: T-Mobile start prijzenoorlog met mobiel abonnement met onbeperkt internet

Geen extra kosten in buitenland

Het Europees Parlement wilt vanaf juni 2017 iedere telecom provider verplichten om dezelfde kosten voor buitenlandse belminuten door te rekenen. De enorme prijsstijging die wordt gerekend, zodra we over de grens rijden zou volgens parlementsleden van de Europese Unie moeten verdwijnen binnen Europa. Het voorstel is in september 2016 ingediend en zal worden doorgevoerd. Zo blijft u ook in het buitenland gebruik maken van uw huidige bundel, zolang u het mobiel of sim only abonnement bij een Europese provider heeft afgesloten.

GSO

Lees meer: Geen extra kosten in buitenland

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+