Telefoon abonnement voordeliger t.o.v. sim only

Waar de keuze een aantal jaren geleden heel gemakkelijk te maken was tussen een telefoon abonnement of een sim only abonnement, is dat vandaag de dag een stuk lastiger. Voorheen waren telefoon abonnementen namelijk structureel duurder t.o.v. een sim only abonnement i.c.m. met een losse telefoon. Tegenwoordig is het prijsverschil enorm klein en in sommige gevallen zal je zelfs voordeliger uitkomen met een telefoon abonnement. Hoe dit kan? We bespreken het in dit blog artikel.

Ontwikkeling in telecom markt

Binnen de telecom markt is de afgelopen jaren natuurlijk enorm veel veranderd, zo is de evolutie van de mobiele telefoons naar de smartphones een van de meest ingrijpende. Door deze ontwikkeling is ook het kosten plaatje bij de keuze voor een telefoon abonnement of sim only abonnement veranderd. Waar je enkele jaren geleden namelijk een telefoon abonnement voor 40 euro per maand had en een sim only abonnement van 15 a 20 euro en een losse telefoon met een waarde van 200 a 300 euro, is dat nu anders. Nu is een losse telefoon al snel 600 a 700 euro, dat heeft natuurlijk te maken met de technologie en de toepassingen waar de mobiele telefoons over beschikken. Hierdoor is het financiële voordeel wat je eerst met een sim only abonnement had volledig verdwenen en maakt een telefoon abonnement veel interessanter.

Vergelijken blijft enorm verstandig

Toch blijft het verstandig om alle telefoon abonnementen en providers met elkaar te vergelijken voor je overgaat tot de aanschaf van een nieuw abonnement. Via deze website kun je in één oogopslag alle providers met elkaar vergelijken en uiteindelijk kiezen voor het goedkoopste telefoon abonnement van het betreffende toestel. Via de link kun je overigens ook eenzelfde vergelijking vinden voor sim only abonnementen, mocht je er toch over na denken om een sim only aan te schaffen in combinatie met een losse mobiele telefoon.

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+