Ervaar de voordelen van een sim only abonnement

Het is geen geheim dat er de laatste jaren een enorme verandering heeft plaatsgevonden in de telecomwereld. Waar we voorheen niet om de abonnementen met gratis smartphone konden, zo kunnen we tegenwoordig niet meer om sim only heen. De laatste jaren is het aantal sim only abonnementen flink gestegen. Dat heeft met name te maken dat we steeds langer met onze smartphone doen en er zuiniger op zijn. Wanneer onze smartphone dan stukgaat kopen we ook steeds minder snel een nieuwe en kiezen eerder een tweedehands iPhone. We zouden dus gek zijn als we meer betalen terwijl dat niet nodig is. Dit is een belangrijk van sim only, maar wist je dat er nog meer waren?

De helft van het geld

Nederlanders worden steeds meer bewust van de voordelen die sim only biedt. Omdat we ook langer doen met onze smartphone is het zonde om een duurder abonnement te nemen. Daar betaal je namelijk ook voor het toestel. Met sim only heb je die extra kosten niet en daar krijg je vaak net zo veel MB’s en belminuten.

Korter contractduur

Wat velen ook als een groot voordeel zien is dat je niet verplicht bent om een tweejarig abonnement af te sluiten. Met sim only kan je namelijk ook voor een jaar gaan. Je zit dan niet tegen zo’n lang contract aan, want een jaar vliegt zo om. Helemaal als je maandelijks maar enkele euro’s hoeft te betalen. Vaak verlengen de sim only gebruikers hun contract omdat die lage kosten ze wel bevallen.

Losse smartphone

Het enige nadeel van sim only is dat je zelf een smartphone moet betalen als deze kapot gaat. Dan moet je het hele bedrag zelf op tafel leggen, want dit krijg je niet van een provider. Echter hoef je niet voor een heel nieuw exemplaar te gaan, want tegenwoordig kan je ook een goedkope iPhone aanschaffen. Je hoeft het dan helemaal niet zo duur te maken. Hopelijk ben je overtuigd van de voordelen van sim only en kies je straks voor zo’n abonnement.

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+