Besparen op je sim only abonnement

Het is anno 2016 van noodzakelijk belang om bereikbaar te zijn en dus ben je bijna verplicht om een mobiele telefoon te hebben. Nu heb je daarnaast ook nog een simkaart nodig, prepaid of met abonnement. Een prepaid simkaart is zowel voordeliger als overzichtelijker en het is zelf mogelijk om op prepaid tarieven te besparen.

Vergelijken

Door de verschillende providers goed met elkaar te vergelijken kan je al een hoop kosten besparen. De provider die het meest zichtbaar is zal niet per se de meest voordelige provider zijn. Het betekent waarschijnlijk alleen dat deze provider het meeste moeite doet om zichtbaar te zijn d.m.v. promotie. Door het grote aantal aanbieders is er de afgelopen jaren een prijzenoorlog ontstaan die er voor heeft gezorgd dat jij als consument minder hoeft te betalen.

Wat heb je nodig?

Als je zo veel mogelijk wil besparen is het belangrijk dat je jezelf afvraagt hoeveel je nou daadwerkelijk verbruikt/gaat verbruiken. Misschien ben je op het gebied van internet wel een grootverbruiker maar maak je zelden tot nooit gebruik van belminuten of sms’jes. Als je slim bent heb je die tegenwoordig ook bijna niet meer nodig. Er zijn genoeg apps die het mogelijk maken om te bellen. Deze manier van bellen via een app maakt gebruik van het internet en doet dus een beroep op je MB’s en niet op je belminuten.

Wel of geen contract

Tot slot moet je nog bedenken of je voor een langdurig contract gaat of voor een relatief kort contract. Het is mogelijk om een maand lang vast te zitten aan een provider maar je kan er ook voor kiezen om 2 jaar lang bij dezelfde provider te blijven. Wanneer je ervoor kiest om een langdurig contract aan te gaan hoef je maandelijks minder te betalen. Je kan er ook voor kiezen om helemaal geen contract aan te gaan en simpelweg een bedrag op de kaart te zetten wanneer je dat nodig acht. Op deze manier heb je de meeste vrijheid aangezien je nergens aan vast zit en kan uitgeven wanneer en hoeveel je wilt.

Opzoek naar de goedkoopste abonnementen voor jou! | Goedkoop Sim Only | Aanbiedingen | Providers | Nieuws | Facebook | Twitter

×
Deel deze pagina!
FacebookTwitterShare on Google+